Activitats i excursions pel delta de l'Ebre | EbreOci

Et proposem tot un seguit d'activitats i esports d'aventura a l'aire lliure, per a gaudir d'una bona jornada i del millor turisme per les Terres de l'Ebre.
Es per això que podeu gaudir dels esports d'aventura que s'hi practiquen, com: l'escalada, excursionisme, pesca esportiva, navegar amb canoa, tir amb arc, esquí aquàtic, submarinisme, mountain-bike... Disfruta de totes les activitats en un entorn immillorable, el delta de l'Ebre.

En aquest espai i per tota aquella gent que opta per deixar-se portar, hem triat per vostè diferents excursions i visites per les Terres de l'Ebre ja establertes, dins d'un horari, ruta, duració i preu tancat per a una o varies jornades. 
Excursions especials per a famílies, excursions amb 4x4 pels ports, ruta amb barca per la badia del fangar, sortides amb bicicleta per la Bassa de les Olles...

A l’Estació Nàutica Sant Carles de la Ràpita – Delta de l’Ebre podreu omplir-vos d’experiències i emocions durant les vostres vacances. Tant si viatgeu en família, en grup o parella, o bé de forma individual, us oferim tot tipus d’activitats relacionades amb l’aigua, la terra i la natura: caiac, vela, pesca, creuers amb i sense tripulació, lloguer d’amarratges i embarcacions, i un llarg etcètera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Com a complement, la rica gastronomia de Sant Carles de la Ràpita no us deixarà indiferents: visiteu els vivers d’ostres i mol•luscos i endueu-vos el tast fresc del millor marisc. Si el que busqueu és aventura, podreu aprendre i practicar esports com el kitesurf, l’escalada, la grimpada, o l’espeleologia. Per relaxar-vos sense presses, us animem a recórrer plàcidament a peu o en bicicleta els paratges naturals que ens envolten...

Feu atenció a la flora i la fauna, cuideu i gaudiu una de les zones protegides més importants d’Europa!

Un dia màgic a bord del Butterfly, un preciós veler clàssic al Delta de l'Ebre. Excursió de 3 hores amb parada bany, piscolabis amb pastisseria típica de l'Ebre, fruita i beguda des de 40 € / adult 25 € / nens. Ideal per a celebracions. Un regal genial.

Butterfly és un veler clàssic construït a les drassanes de Formosa, a l'illa de Taiwan. Es troba amarrat al port de Sant Carles de la Ràpita on ha estat realitzant excursions des de 2009.

Lucas, el seu jove armador, va descobrir aquest veler a Croàcia en l'any 2007 i se'l va emportar navegant fins a Espanya en un viatge que va durar 5 setmanes. El vaixell va haver de ser totalment restaurat des de la quilla fins als pals. La família de Lucas opera el varador d'embarcacions al port de la Ràpita i allà el jove va disposar de les millors condicions per renovar el vaixell usant materials i tecnologies avançades, però sempre quedant fidel al disseny clàssic original.

El confort extrem i la seguretat dels seus hostes sempre ha estat prioritari en la restauració. Les cabines estan adornades amb fusta de teca i decorades amb relleus artístics orientales.Butterlfy ofereix als seus hostes varietat de destinacions amb diferents activitats.

MónNatura Delta de l’Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l’Europa occidental. Terra i aigua s’uneixen en aquesta llengua i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques, reconegudes internacionalment.

La Fundació ha restaurat els terrenys de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees, posant en relleu el valor mediambiental de la zona mitjançant un centre d’interpretació i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d’aquesta àrea de llacunes.

La sal, la pesca tradicional i la observació d’ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l’Ebre, format per un conjunt d’espais que dóna valor a aquest territori i a la biodiversitat que l’envolta.