Ja fa més de 30 anys que va néixer Can Batiste, un negoci familiar que fou creat per Batiste i Montse el 17 de desembre de l’any 1982 a Sant Carles de la Ràpita.

Als seus inicis va començar com un petit restaurant al centre de la localitat, Meson Can Batiste; Al cap de poc aquest establiment es va quedar petit i es va decidir emprendre una iniciativa que portaria a construir un nou establiment l’any 1990. Aquest nou restaurant tenia una major capacitat i a més del restaurant, aquest equipament estava preparat per a poder albergar 10 habitacions que es constituïren en forma de Pensió 2 anys després. Cap a l’any 1996 es va ampliar amb un segon menjador que s’utilitzava per a convencions, i banquets.

Ara més de 10 anys després de l’ultima millora important hem decidit emprendre un nou repte amb la reestructuració del local construint 18 habitacions més, que afegides a la reforma de les existents el nou establiment disposarà de 28 habitacions.

Arran d’aquesta remodelació, hem volgut adquirir la categoria d’Hotel de 3 estrelles, atenent que anteriorment érem una pensió de 2* (màxima categoria per a pensions) hem decidit augmentar un graó per tal de poder satisfer les necessitats de la nostra clientela.

Tenim com a missió continuar donant un servei de gran qualitat comptant amb un equip humà qualificat, professional, jove però preparat conjuntat amb la vella guàrdia i sobretot molt motivat que faci que el client compleixi amb escreix les seves expectatives, sense descuidar la sensibilització per l’entorn i el medi ambient.

L’objectiu principal és oferir productes innovadors per a la zona tenint en compte que l’establiment es troba en una zona amb productes de molt alta qualitat (vi, oli, peix marisc, arròs...); potenciar l’elaboració de menús i plats per al restaurant amb matèria primera autòctona, donant-li el màxim valor afegit amb la manipulació d’aquests amb mà d’obra altament qualificada mitjançant programes i processos de formació adequats.

Estem molt agraïts pels més de 30 anys que hem estat al vostre costat i esperem poder servir-los 30 anys més.

Batiste i Montse