Per als aficionats al cicloturisme i per als que no ho són tant, la zona del Delta i la dels Ports els hi ofereixen multitud de rutes que els permetran  desconnectar de la feina i dels problemes de la vida diària. La tranquil·litat que es respira i el contacte directe amb la natura, són ideals per tornar a la rutina  amb les piles carregades.

Tant si aneu en família, amics o en parella podeu escollir entre  diferents traçats. Per la zona del delta: la ruta de les llacunes, la casa de fusta, el camí de Sirga, ... Per la zona de l’interior: la ruta de la via verda (traçat Baix Ebre; traçat Terra Alta; traçat desembocadura del riu Ebre) i per als més atrevits o experimentats, els hi plantegem el repte de pujar a l’antena de Caro, o bé triar entre multitud de rutes per dintre de la zona dels Ports.

El nostre hotel, ubicat a Sant Carles de la Ràpita  considerada la porta d’entrada al Delta   des del sud,  és el lloc ideal per tenir el vostre “campament base” i poder planificar tranquil·lament les vostres sortides en bicicleta i així  conèixer millor les Terres de l’Ebre i en acabar... podeu reposar i recuperar forces al nostre exquisit restaurant.

Si porteu les vostres bicicletes us les guardarem gustosament o bé, si les voleu llogar us informarem de les millors opcions en funció de la ruta que trieu.