Actualment estem situats en una zona molt privilegiada, situat al cor de dos Parcs Naturals, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, el Parc Natural dels Ports de Tortosa Beseit, al Sud de Tarragona on la Costa Daurada es converteix en les Terres de l'Ebre. Unes terres de sorra fosca a causa del sediment que ens deixa aquest riu, l'Ebre. On podreu gaudir del mar, la flora, la fauna i la gastronomia en un lloc idíl·lic i privilegiat. A Sant Carles de la Ràpita, al sud del Delta de l'Ebre, ofereix una barreja ideal entre mar i muntanya, on podreu gaudir del Delta de l'Ebre en tota la seva espectacularitat. Podreu conviure amb la nostra gent a les festes de Sant Jaume, amb els inimitables Correbous. A més de degustar la nostra magnifica gastronomia.

A Sant Carles de la Ràpita podreu gaudir de llargues platges verges com la punta del Trabucador. Zona ideal per fer esports nàutics com l'esquí nàutic, Piragüisme, Caiac, Piragüisme, Taules a vela, Surf, Windsurf, Kitesurf, etc ... o simplement realitzar llargues passejades amb les ones trencant als peus.

En Cotxe (Des de Barcelona). Sortida 41 * AP7 Amposta Sant Carles de la Ràpita, Nacional 340 fins a Sant Carles de la Ràpita. (Des de Castelló) Sortida 43 AP7 Penyíscola, Nacional 340 passar, Benicarló, Vinaròs, Les Cases d'Alcanar i Sant Carles de la Ràpita. Amb tren (Baixada Aldea-Amposta-Tortosa), Autobusos HIFE fins a Sant Carles de la Ràpita. 

 

Pel Delta de l'Ebre, la zona humida més gran de les terres catalanes. Amb els seus 320 km2 de superfície, constitueix l'habitat aquàtic més important de la Mediterrània occidental, si incomparable marc podreu visitar poblacions com Sant Jaume, Deltebre, els Muntells, l'Ampolla i Amposta entre d'altres. On podreu gaudir del marc cultural dels seus habitants. A més de viure l'entorn Natural, durant la vostra estada a l'Hotel podreu gaudir d'altres àmbits com a llocs d'obligada visita, tipus Ulldecona, amb els seus Pintures Rupestres, o la ruta de les oliveres mil·lenàries. Com la visita a la Terra Alta, amb la catedral del vi del Celler Cooperatiu de Gandesa, que el dia 19 de febrer de l'any 1919 va ser encarregada per Josep Mº Serres, fundador i primer president de l'entitat a Cèsar Martinell, deixeble de l'arquitecte Puig i Cadafalc i de l'arquitecte Antoni Gaudí i considerat Bé Cultural d'interès Nacional. La Visita obligada al Poble Vell de Corbera d'Ebre i aprofundir així en la història de la Guerra Civil Espanyola i la Batalla de l'Ebre. I Visitar les Coves de Benifallet.

Ens trobem a 30 kilòmetres de la ciutat de Tortosa, ciutat mil·lenària on podreu recuperar el passat a través dels sentits, recórrer els carrers de la ciutat com si cinc-cents anys no haguessin passat gaudint de la festa del Renaixement, les muralles de la ciutat que daten de l'època romana, el call jueu de Tortosa i els antics ravals. A més en el seu mestissatge de cultures, Tortosa que des de principis del segle VIII fins a l'any 1148 va estar sota domini àrab us farà gaudir de recorreguts específics on veureu l'empremta deixada durant aquests segles..

A 30 km de Penyíscola Podreu visitar el Castell del Papa Lluna i gaudir de les seves platges guardonades amb la norma ISO de Qualitat.

A 80 km de Salou podreu gaudir de Port Aventura sense les aglomeracions i l'estrès de passar les vacances en una zona tant concorreguda

A 190 km de Barcelona, a 180 km Lleida, 160 km València, 80 km Castelló, 90 km Tarragona