Blanc, torrat i taronja són els colors de l’hotel restaurant Can Batiste. Les habitacions estan decorades acuradament amb aquests tres tons. Fusta amb línies rectes en diferents textures i il·luminació ben equilibrada, ens donen uns volums agradables. Les habitacions de la part de davant tenen una petita terrasseta des d’on podem veure el mar. El menjador segueix els tons càlids però austers i està presidit per una gran claraboia per on entra la llum natural. De nit destaquen les grans làmpades redones de perfil baix que donen un ambient molt acollidor. El restaurant, amb el seu xef Jordi Vidal, manté la mateixa línia de l’hotel, cuina tractada amb delicadesa, amb productes de qualitat i petites sorpreses. Al migdia, entre setmana, trobareu un menú “bussines” i un menú degustació a les diferents jornades gastronòmiques que es realitzen a la Ràpita durant tot l’any. Un hotel contemporani que manté el to familiar de sempre.

View the embedded image gallery online at:
http://www.canbatiste.com/old/ca/restaurant#sigFreeId1f4ec9bbd5

Al restaurat Can Batiste, de Sant Carles de la Ràpita, al Delta de l'Ebre, podreu gaudir d’un ambient tranquil, agradable i familiar idoni per degustar els millors productes de la nostra terra. Al nostre restaurant trobareu plats de cuina tradicional marinera rapitenca i receptes tradicionals del Delta de l'Ebre elaborades amb els productes de la Serra del Montsià i petits detalls de cuina d’autor, de producte i temporada. El nostre equip de cuiners amb Jordi Vidal i Maria Pilar Aliau al cap davant seleccionaran dels nostres mercats els millors productes per gaudir-los després a la taula. A la llotja de Sant Carles de la Ràpita cada tarda seleccionem els millors peixos i mariscos per després manipular-los amb la delicadesa suficient per a que tot el sabor acabi al menjador del nostre restaurant. Tot això ho complementem amb els arrossos artesans més adients i les millors verdures i hortalisses que ens aporten les fèrtils terres del Delta de l’Ebre. De la Serra del Montsià selecciones els millors olis de les varietats farga, sevillenca i morruda, així com els excepcionals olis d’oliveres mil•lenàries. En Joan Enric Vidal i la Carme Nonnato a la sala s’encarregaran del seu confort a la taula i de seleccionar els caldos que ens aporten aquestes garnatxes velles que es veuen créixer a la Terra Alta.

 Gràcies a un reportatge efectuat per la televisió d'àmbit nacional Antena 3 vam sortir en prime time al noticiari de la cadena oferint una demostració culinària de diversos productes de la nostra terra, en un reportatge anomenat El Delta del Ebro un enorme mercado de Abastos.

 

Al desembre de l'any 2012 vam ser protagonistes al programa Cuines de TV3. En aquest programa vam efectuar durant tota la setmana diversos plats dels que solem fer a casa nostra. Aquí podeu veure les receptes que vam presentar.