L’Hotel Restaurant Can Batiste, remodelat al 2008; combina una decoració molt agradable amb una cuina típica marinera, amb matisos de cuina d’autor. La família Vidal Garriga, han preparat el seu establiment per a fer el més agradable possible la seva estància al Delta de l'Ebre. Des del nostre hotel, ubicat a Sant Carles de la Ràpita podrà gaudir dels meravellosos paratges que els ofereixen els 2 parcs naturals; el del Delta de l'Ebre i el dels Ports de Besseit. Així mateix, molt prop de Penyíscola podrà descobrir un turisme tranquil i sense massificacions. Gaudir de la fauna i la flora des de els miradors ubicats a la Bassa de l'Encanyissada, La Casa de Fusta o la Tancada. De viatges inoblidables per la badia dels Alfacs, postes de sol des del pic de la Foradada, ubicat a la serra del Montsià. Així com de la nostra gastronomia, a base dels millors peixos i mariscs de la nostra llotja, que de mà dels nostres cuiners Jordi Vidal i Maria Pilar Aliau, es convertiran en meravelles per als seus paladars. Degustar dels nostres arrossos, cultivats al Delta de l'Ebre i els millors olis d’oliva verge de la serra del Montsià. Des de l’Hotel Can Batiste podran visitar les pintures rupestres d’Ulldecona, així com realitzar la ruta de les oliveres mil•lenàries. La ciutat de Tortosa, amb el seu barri jueu i les restes de l’edat romana. O aprofitar per a fer una ruta de vins per la Terra Alta, tot recordant la memòria històrica de la batalla de l'Ebre esdevinguda durant la Guerra Civil Espanyola.

Menú especial fi d'any 2016

Com cada any preparem la festa de final d’any amb tots vosaltres. Aquest any el nostre equip de cuiners en ha preparat un menú molt especial elaborat amb productes frescos de la nostra terra, com sempre amb els seus toquets personals. Es una festa que preparem amb molta il·lusió. Us la perdreu? Entreu i descobriu-ho

Menú especial Nadals 2016

Si entreu descobrireu el menú que us hem fet per a que passeu aquestes dates nadalenques amb família al nostre restaurant. Aquest menú el farem els dies de Nit Bona, Sant Esteve i també començarem amb ell per al dinar de Cap d’Any.  

Menú Jornades del Llagostí 2016

Ja us hem preparat el pack gastronòmic de dues nits d'Hotel en règim d'allotjament més esmorzar i un dinar o sopar de les jornades gastronòmiques del llagostí 2016 des de 160 euros.